Welkom

 

webdesign1U wilt zich met uw bedrijf begeven op het Internet of de Sociale Media om hiermee uw bedrijf meer zichtbaar te maken. U wilt uw klanten beter kunnen bereiken en mogelijk uw afzet vergroten. U weet niet goed hoe u dit lastige pad moet betreden. Laat Hofsté Consultancy u hierbij helpen en vraag ons advies. Ons advies is gratis en verplicht u tot niets. Hofsté Consultancy heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van websites ten behoeve van het Midden- en Kleinbedrijf. Omdat deze groep behoefte heeft aan uitgebreide bekendheid, anders dan de reguliere media (kranten, weekbladen enz.), is het Internet en de Sociale Media uitermate geschikt voor een langdurige en nadrukkelijke wijze van presenteren.

Wij realiseren ons terdege dat het spreekwoord "onbekend maakt onbemind" in het Midden- en Kleinbedrijf een veel gebruikt statement is. Om die reden heeft
Hofsté Consultancy een programma samengesteld dat het voor de middenstander gemakkelijk maakt om op elk niveau in te stappen en zelf te bepalen in welke mate hij/zij zich presenteert op het Internet.

Bij Hofsté Consultancy bent u aan het goede adres met een aantrekkelijke en acceptabele prijsstelling. Lees de mogelijkheden in het hoofdstuk "Tarieven".

HofsteApp

Copyright © 2018 Hofste Consultancy. Designed by Hofste Consultancy