Portfolio websites

Afdrukken

De volgende klanten hebben wij succesvol op het Internet geholpen:

Honden  trimsalon Knip & Knus   

De knusse en huiselijke sfeer moest deze  site uitademen. Op speelse wijze  is deze sfeer gecreëerd waarbij de klant voor de inhoudelijkheid en foto´s heeft zorg gedragen.

De Magische Loge
De magische Loge is een stichting - opgericht in 2000 - met als leden (ex) beroepsgoochelaars /illusionisten, de directie van een theaterbureau en andere personen afkomstig uit de theaterwereld.

Snoek Volendammer Vishandel
snoekmobielEen visspeciaalzaak met mooie producten. Deze website is vervaardigd voor zowel de PC als SmartPhone en Tablet
Van deze website is ook een mobiele variant beschikbaar.

Leiderschap is core business

licbmobielHet belang van persoonlijk leiderschap voor het bereikeSn van gewenst gedrag in uw organisatie (in de huidige samenleving)
Van deze website is ook een mobiele variant beschikbaar  

Gewoon Kaas Amsterdamgewoonkaasmobiel

Kaassspecialiteiten en delicatessen in en voor Amsterdam.
Van deze website is ook een mobiele variant beschikbaar  

Anita Hartmann

Kunstwerken van een veelzijdig kunstenares met een voorliefde voor spiritualiteit.  

Golden Retriever Club Nederland smartphone GRCN

Speciaal voor deze rasvereniging is een redesign gedaan van hun oude website. Daarmee is een frisse start gemaakt met meer
mogelijkheden en is een overzichtelijke website ontstaan waar men weer jaren mee vooruit kan.
  

MEBRA Zonwering en Raamdecoraties

Dit bedrijf gespecialiseerd in alle typen zonwering en raamdecoraties. De site is rustig opgebouwd en voorzien van alle informatie rondom dit onderwerp.  

Hiltex Groothandel Schoonmaakartikelen en apparatuur.

hiltexmobielDeze firma is gespecialiseerd in professionele schoonmaak. zowel in produkten als apparatuur. De site is heel strak van vormgeving gehouden
en daardoor goed leesbaar en doorzoekbaar. .(hier wordt in 2016  een complete redesign gemaakt)
Van deze website is ook een mobiele variant beschikbaar .

JN Whisky Almere

De pagina voor een ieder die whisky en ander gedistilleerd een warm hart toedraagt. De kunst van het maken van gedistileerde dranken als whisky, jenever en kuidenbitters wordt hier behandeld. Ook kunt u hier workshop volgen om uw eigen whisky te maken.

TelewerkCentrum TWCA

Bent u een arbeidsdeskundige of werkt er iemand in uw bedrijf die door ziekte dreigt uit te vallen? TWCA kan u van dienst zijn! TWCA helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (weer) aan werk.  

Restaurant  de Voetangel

Een gastronomisch project. Deze  site heeft alle aspecten die men van een  restaurant mag verwachten. Let op de fraaie introductie. 

Meer van Lugano caravan verhuur

Aan het wonderschone Meer van Lugano kunt u in de zomerperiode caravans huren. Deze website is geheel daarop geënt en laat u ook delen van de omgeving zien.  

Aenit  congresprodukties   

Congresprodukties organiseren via toegepast  theater. Dat is het metier van dit bedrijf. Gesierd door eenvoud is deze website geheel in de huisstijl opgezet.  

Vakantieappartementen in Spanje

Voor het huren van vakantieappartementen aan de     Costa Blanca is deze site  ontwikkeld in een zomerse sfeer.     Hier krijgt u informatie over de appartementen,   omgeving, klimaat enz.  (hier wordt in 2016 een complete redesign gemaakt)

Kapsalon  Marcel Henri

Dè kapsalon in Spanje - Benijofar. Voor deze speciaalzaak in Spanje  werd een website in geheel eigen stijl ontworpen. De typische huisstijl werd over  genomen en in de website ingebracht .(hier wordt in 2016  een complete redesign gemaakt)

 

Diamond  of Gentle   

Golden Retrievers zijn prachtige honden.  Speciaal voor deze fokker, die alle honden namen van indianen meegeeft, is een site ontworpen geheel  in Indianenstijl.        

Salamander  Shoes   

Een speciaalzaak die zich richt op moderne  schoenen voor volwassenen en met  name ook kinderen. Ook een pedicure is in deze shop opgenomen

Copyright © 2017 Hofste Consultancy. Designed by Hofste Consultancy