De volgende klanten hebben wij succesvol op het Internet geholpen:

Leiderschap is core business (Egon Beaart)

Het belang van persoonlijk leiderschap voor het bereiken van gewenst gedrag in uw organisatie (in de huidige samenleving)
 

Gewoon Kaas Amsterdam

Kaassspecialiteiten in en voor Amsterdam.
 

Golden Retriever Club Nederland

Speciaal voor deze rasvereniging is een redesign gedaan van hun oude website. Daarmee is een frisse start gemaakt met meer mogelijkheden en is een overzichtelijke website ontstaan waar men weer jaren mee vooruit kan.
 

MEBRA Zonwering en Raamdecoraties

Dit bedrijf gespecialiseerd in alle typen zonwering en raamdecoraties. De site is rustig opgebouwd en voorzien van alle informatie rondom dit onderwerp.
 

Hiltex Groothandel Schoonmaakartikelen en apparatuur.

Deze firma is gespecialiseerd in professionele schoonmaak. zowel in produkten als apparatuur. De site is heel strak van vormgeving gehouden en daardoor goed leesbaar en doorzoekbaar.
 

Restaurant de Voetangel

Een gastronomisch project. Deze site heeft alle aspecten die men van een restaurant mag verwachten.

 

Honden trimsalon Knip & Knus

De knusse en huiselijke sfeer moest deze site uitademen. Op speelse wijze is deze sfeer gecreëerd waarbij de klant voor de inhoudelijkheid en foto´s heeft zorg gedragen

 

Aenit congresprodukties

Congresprodukties organiseren via toegepast theater. Dat is het metier van dit bedrijf. Gesierd door eenvoud is deze website geheel in de huisstijl opgezet.
 

Vakantieappartementen in Spanje (Marcel Henri)

Voor het huren van vakantieappartementen aan de Costa Blanca is deze site ontwikkeld in een zomerse sfeer. Hier krijgt u informatie over de appartementen,  omgeving, klimaat enz.
 

Kapsalon Marcel Henri

Dè kapsalon in Alicante. Voor deze speciaalzaak in Benijofar werd een website in geheel eigen stijl ontworpen. 

Salamander Shoes

Een speciaalzaak die zich niet alleen richt op moderne schoenen voor volwassenen maar ook met  name kinderen. Ook een pedicure is in deze shop opgenomen