Hofste Consultancy


Lees de testimonials
die enkele klanten hebben geschreven


Ons bedrijf AENIT congresproducties had behoefte aan een heel eenvoudig websiteconcept wat we zelf eventueel konden uitbreiden. Dat concept is gevolgd en Hofste Consultancy heeft een basis neergelegd waar wij verder mee konden. Op gezette tijden vragen we hen advies en dat doen ze graag en veelal ook kostenloos.
Jac Engelen (AENIT)
De geleverde diensten ten aanzien van de ondersteuning in het ontwerpen van presentaties maar het ook daadwerkelijk omzetten in vernieuwende en baan- brekende presentaties. Het proces voor het maken van presentaties is me tot nu toe erg goed bevallen. Al met al een verademing en nooit is iets te veel.
Egon Beaar (Leiderschap ICB)
Problemen en vragen m.b.t. specifieke zaken met o.a. video's worden moeiteloos opgelost. Ook creatieve aanvullingen en tips voor de presentatie worden meegenomen. Dat helpt mij zeker bij het het voorbereiden van een presentatie waardoor deze er "moeiteloos" gaat uitzien.

Hans Romijn (Internist / RvB AMC)


Als acteur ben je afhankelijk hoe de omgeving tegen je aankijkt en moeten je kwaliteiten goed naar voren komen. Toen vond ik Hofste Consultancy. 3 maanden later was mijn website professioneel opgezet en al het foto- en filmmateriaal toegankelijk gemaakt. En passant werden ook alle sociale media gevoed. Top!!
Christiaan Sons (Acteur)